Sidhuvud
Gästbok

Den här sidan finns för att ni, mina vänner ska få kontakt med varandra, byta erfarenheter, tipsa varandra om viktiga saker som händer o s v. Tanken var från början att jag skulle gå in och svara er på olika frågor och kommentarer men tiden räcker inte till, det är lika bra att erkänna det. Men ni ska veta att jag går in ibland och läser era mail.

Ha det så bra och var rädda om varandra.

Kram, Lill-Babs
Antispamlösenord

Från: Reginus i Landskrona
Skickat: 2018-06-30 22:56
Meddelande: Det är bara rent avundsjuka som talar. Vad har ni att göra med andras beteende. De skadar juingen. Avundsjuka för att folktjänar pengar?. Haha sluta läsa om dem så tjänar de mindre (sarkartisk ) Det är många som läser och uppskattar. Jag älskar Barbro. Hur många av er avundsjuka tänker jobba i 65 år?

Från: Olof i Karlstad
Skickat: 2018-06-08 15:02
Meddelande: Nog verkar det vara gott om dessa skenheliga som "sörjer officiellt. Huruvida Lillbabs dotter Kristin tillhör till dem, får ni själv avgöra, hon kanske agerar i sorg, då hon tar alla tillfällen i akt att göra cirkus om tex.det försvunna halsbandet. Döttrarna har ju inte lyckts göra sig ett namn i sina egna yrken. Har de ens det? De har ju bara varit Lill-babs döttrar eller haft det ihop med nån kända män. Här måste man konstatera att "det är synd om människorna" Som Strindberg sa i sin vishet...Men det mest skrattretande är dessa fans som "längtar och saknar Lillbabs" Hur många av er kände verkligen henne? att ni såg henne i tv eller live uppträdande och beundrade henne är en sak, och den officiella bilden hon gav er, verkar ni tagit på allvar. Ni tror verkligen att ni kände henne. Stackars er om ni verkligen trodde att hon aldrig sårade folk medvetet eller red på sitt kändisskap. För hon som vi alla är bara mänskliga egoister. För tror ni verkligen att hon dog som fattig pensíonär, som bara ville var en glädjespridare åt oss alla? Naivt tänkande om ni tror så. Hon utnyttjade varje tillfälle till sitt eget nytta och synas i tv och andra media. Ett egenskap som döttrarna verkar ärvt.

Från: Ann-Cathrin i Varberg
Skickat: 2018-06-07 17:54
Meddelande: Konstigt uttalande, du vet väl inte om ngn här har en sjuk anhörig......Som dom bryr sej om... Och du jag bryr mej iaf om mina anhöriga,har ALLTID gjort och kommer ALLTID att göra så länge jag E Frisk... Jag vet att många inte bryr sej om d sina... Och det tycker jag är FRUKTANSVÄRT...Men här vet du varken OM dom gör eller INTE gör...... Så jag fattar inte riktigt vad du är ute efter.......Och vad har det med sin ungdom att göra🤔Undrar egentligen VARFÖR ALLA som E så emot...Är "inne" på Lill-Babs sida/gästbok🤔Att Ni ens visste att hon hade en🤔 Fortsätt ta hand om dom gamla, beundrar ALLA ER Som gör det.Och det kommer kanske en dag när VI blir sjuka....Och då får vi verkligen hoppas att VI får KÄRLEK o Omvårdnad Från Våra Anhöriga... Så även när VI lämnat vår jord🕊

Från: Maria i Varberg
Skickat: 2018-06-07 14:58
Meddelande: Det verkar vara mycket kärlek till våra idoler. Tänk om man hade lika mycket till våra sjuka och gamla anhöriga. Jag jobbar med gamla så jag vet vad jag talar om. De sitter i sina hem på händerna på hemtjänst och deras anhöriga gömmer dem undan för sin egen bekvämlighets skull. Sedan sitter de tex. här och "älskar och saknar" sin idol, en person som inte gett de annat än sjungit andras sånger. Men nog är det så att dessa personer känner längtan till sin egen ungdom. Och vackert så, men glöm inte att bry dig om dem om faktiskt finns i din närhet. Är man så kärleksfulla som man ger sken här tex. så nog borde man ha tid för sin gamle och sjuke anhörig.

Från: Maria i Varberg
Skickat: 2018-06-07 14:56
Meddelande: Det verkar vara mycket kärlek till våra idoler. Tänk om man hade lika mycket till våra sjuka och gamla anhöriga. Jag jobbar med gamla så jag vet vad jag talar om. De sitter i sina hem på händerna på hemtjänst och deras nära och gömmer dem undan för sin egen bekvämlighets skull. Sedan sitter de tex. här och "älskar och saknar" sin idol, en person som inte gett de annat än sjungit andras sånger. Men nog är det så att dessa personer känner längtan till sin egen ungdom. Och vackert så, men glöm inte att bry dig om dem om faktiskt finns i din närhet. Är man så kärleksfulla som man ger sken här tex. så nog borde man ha tid för sin gamle och sjuke anhörig.

Från: Karin i Örebro
Skickat: 2018-06-06 17:32
Meddelande: Håller med Anna. Sorg är privat och ingens död borde bli ett spektakel. Oftast blir det så pga. människan är känd. Men i det här fallet inbjöd den dödes släkt Barbros fans att vara med delta i sorgen, vilket blev ett spektakel istället för en respektfull minnestund. Som hon faktiskt var värd. Nu beklagar sig Kristin hur hon blev av sitt smycke på sin träningsresa! men som tur var fick hon en ny... Man undrar om media och fans måste veta allt? kan Barbros nära och kära verkligen inte sörja i utan publicitet?

Från: Karin i Örebro
Skickat: 2018-06-06 17:30
Meddelande: Håller med Anna. Sorg är privat och ingens död borde bli ett spektakel. Oftast blir det så pga. människan är känd. Men i det här fallet inbjöd den dödes släkt Barbros fans att vara med delta i sorgen, vilket blev ett spektakel istället för en respektfull minnestund. Som hon faktiskt var värd. Nu beklagar sig Kristin hur hon blev av sitt smycke på sin träningsresa...men som tur var fick hon en ny... Man undrar om media och fans måste veta allt? kan Barbros nära och kära verkligen inte sörja i utan publicitet?

Från: Ann-Cathrin i Varberg
Skickat: 2018-06-03 19:52
Meddelande: HURRA🍾HURRA🍾 Allas Vår ❤️Lill-Babs Ska Få Kärleks❤️Priset Postumt💔 🕊 All Kärlek Till Hennes Fina Familj❣️

Från: Ann-Cathrin i Varberg
Skickat: 2018-06-03 19:42
Meddelande: HURRA🍾HURRA🍾 Allas Vår ❤️Lill-Babs Ska Få Kärleks❤️Priset Postumt💔 🕊 All Kärlek Till Hennes Fin Familj❣️

Från: Ann-Cathrin i Varberg
Skickat: 2018-06-03 17:27
Meddelande: Att du ens lägger energi på att kommentera🤔.....Om du tycker att det är så respektlöst....Och varför blanda in andra kända döda.....? Kanske är det den svenska avundsjukan som tränger sej in...-----Att du aldrig fått träffa omtänksamma,kärleksfulla Barbro❤️Som älskade sin publik❤️Eller kanske att du inte kunde,eller helt enkelt inte kom in i Storkyrkan ej heller vara med på begravningen....Det var ju precis så här hon ville att det skulle vara👌🎤👠🕊Allt för hennes publik som hon Älskade❣️👏Är hennes familj evigt Tacksam att dom bjöd in OSS från publiken👍❣️👏 Väldigt fult av dej att säga att dom gjort det för pengar. Tycker du att det är RESPEKT att uttala sej så....??? Dom gjorde det för sin Mamma Allas Vår Lill-Babs❤️👠🎤 DOM VISSTE VAD HON VILLE💔🕊 Älskad ❤️Saknad Hon Fattas Mej och 💔 HELA SVERIGE ❤️OCH HON LER i SIN HIMMEL😍🕯🕊🍾❣️

Sidfot